The soul of Lapland | Zweden & Noorwegen

 

Ontdek de grote verscheidenheid aan landschappen en culturen tijdens deze spectaculaire treinreis. U bezoekt de ruige provincie Jämtland, de culinaire stad Östersund  en de wilde landschappen ten noorden van de poolcirkel in het land van de middernachtzon. U maakt uitgebreid kennis met de cultuur van de Sami, de oorspronkelijke bewoners van Lapland, u ontmoet elanden en rendieren en  geniet van de persoonlijke en relaxte sfeer aan boord van de beroemde “Inlandsbanan”.

 

 

 

Individuele reis 9 dagen - vanaf € 1.795,= p.p.

 

Arctic Circle Express | Zweden & Noorwegen

 

Deze treinreis bevat alle ervaringen die u in Scandinavië kunt verwachten: majestueuze bergen en hemelse fjorden in Noorwegen gecombineerd met de magische landschappen van midden- en noord Zweden. U  bezoekt gezellige steden, passeert de poolcirkel en reist  door het machtige Lapland, het land van de middernachtzon. U maakt kennis met de verrukkelijke  Scandinavische keuken en de boeiende Sami-cultuur. Enkele van de meest prachtige treintrajecten van Europa zoals de Inlandsbanan en de Ofoten spoorlijn maken deel uit van deze fascinerende reis door het noorden van Europa.

 

Individuele reis 9 dagen - vanaf € 1.995,= p.p.

 

Inlandsbanan & Hurtigruten | Zweden & Noorwegen

 

Gedurende  negen dagen vol Scandinavische hoogtepunten onder de middernachtzon verkent u de spectaculaire landschappen van    midden Zweden,  Lapland en de Noorse fjorden per spoor en over zee. Tijdens uw treinreis met de Inlandsbanan-trein maakt u  kennis met de Sami, de inheemse bevolking van Lapland. U reist door Europa’s laatste wildernis vol rendieren, rivieren, meren en uitbundige flora en fauna langs de ruggengraat van Zweden. U ervaart de magische landschappen tussen  Kiruna en Narvik over het Ofoten treintraject en u beleeft ’s werelds mooiste zeereis vol natuurschone hoogtepunten tussen Harstad en Trondheim per Hurtigruten cruiseschip en doet u onder andere de Lofoten aan.

 

Individuele reis 9 dagen - vanaf € 2.395,= p.p.

 

Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag!

 

U kunt ons telefonisch bereiken op +(31) 038 457 96 43  van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

 

Of stel ons een vraag via ons contactformulier.

Volg ons op:

U kunt ons telefonisch bereiken op   van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.