Wie is Go North?

 

Go North is een jonge en dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in het organiseren van uitgekiende individuele- en groepsreizen naar Noord Europa. Kleinschaligheid, non-stop ontdekken, persoonlijke aandacht, verrijken, ontsnappen en vrijheid staan daarbij centraal. De bindende factor van onze reizen is de natuur.  Wij zijn altijd op zoek naar de speciale plekjes en de meest unieke excursies om u de reis van uw leven te laten beleven. Wij werken samen met kleinschalige accommodaties en activiteitenaanbieders.  Op deze manier maakt u kennis met het échte noorden. Go North staat voor  "aangenaam avontuur"; comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter. Wij bieden gevarieerde programma’s, u vliegt met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en wordt begeleid door ervaren, gekwalificeerde reisbegeleiding tijdens excursies en onze groepsreizen. Uw vakantie is tot in de puntjes verzorgd! Wij spreken uit ervaring, we hebben alle accommodaties bezocht en alle activiteiten zelf gedaan. Wij kennen Noord Europa dan ook als geen ander. Dit omdat wij het zeer belangrijk vinden u zo goed mogelijk te kunnen informeren voor de reis van uw leven!

 

De oprichters

 

Paulien van Bruggen en Peter Rozema zijn de oprichters van Go North. Vele jaren hebben wij doorgebracht in Noord Europa. We hebben er zelfs acht jaar gewoond en we hebben daar een eigen toeristische onderneming gerund. De rust, ruimte, natuur  en de vrijheid hebben een enorme aantrekkingskracht op ons. Tel daarbij op het actief bezig kunnen zijn op alle niveaus in de natuur, het rijke dierenleven, de oerlandschappen, de uitbundige flora, het verrukkelijke, lokale eten uit de natuur, de gastvrijheid van de bewoners, de interessante Sami-cultuur, de gezellige stadjes en u heeft alle ingrediënten voor een fantastische reis.

Inmiddels hebben we meer dan twaalf jaar ervaring in het organiseren en uitvoeren van zowel individuele- als groepsreizen naar Noord Europa. Kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring!

 

Op bezoek bij Go North

 

Wij helpen u graag persoonlijk met het samenstellen en het boeken van uw reis. Als u ons kantoor in Kamperveen wilt bezoeken stellen wij het op prijs dat u eerst een afspraak maakt, wij kunnen dan zorgen dat de juiste specialist tijd voor u reserveert.  We nemen alle tijd voor u voor het samenstellen  van de juiste route,  het adviseren van plekken die u zelf niet zo snel zou ontdekken of een reis samenstellen naar uw persoonlijke wensen. Of u nu aan één van onze bijzondere groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat, of een reis op maat laat samenstellen, het kan allemaal en we doen het met veel plezier.

Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag!

 

U kunt ons telefonisch bereiken op +(31) 038 457 96 43  van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

 

Of stel ons een vraag via ons contactformulier.

Volg ons op:

U kunt ons telefonisch bereiken op   van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.